Η εκδίκηση του κροκόδειλου - Donald, Jonathan (World of discovery, 1992)
Η εκπληκτική αυτή ταινία περιλαμβάνει υποβρύχιες λήψεις, δραματικές αναπαραστάσεις και συναρπαστικές ιστορίες, μας ενημερώνει για τη ζωή των πιο μισητών πλασμάτων του πλανήτη μας