Η γη του τίγρη - Wright, Belinda; Breeden, Stanley 1937 (National Geographic Video, 1985)
Μια πολύ κοντινή ματιά σ' αυτά τα άγρια αιλουροειδή με όλη τους τη βασιλική μεγαλοπρέπεια σ' ένα ταξίδι του National Geographic, βαθιά στη γη του τίγρη.