Υδρόθειο, μεθάνειο και θαλάσσιο περιβάλλον (Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης, 2000)
Ένα ντοκυμαντέρ για τις υδροθερμικές πηγές και τα σημεία εκπομπής φυσικού αερίου στους θαλάσσιους βυθούς (ακτές Μήλου, Kattegat Δανίας). Μεταξύ άλλων η καταδυτική ομάδα κατέγραψε τις συνέπειες ενός σεισμού στην Μήλο όπου η θερμοκρασία του νερού των θερμοπηγών ξεπέρασε τους 100 βαθμούς.