Χημειοσύνθεση στις ευρωπαϊκές θάλασσες
Ένα επιστημονικού περιεχομένου ντοκυμαντέρ που παρουσιάζει την έρευνα που γίνεται σε υποθαλάσσιες υδροθερμικές πηγές στην Μύλο, στο Salermo της Ιταλίας και στην περιοχή των ακτών Kattegat της Δανίας. Δείχνεται πως μερικές εξειδικευμένες μορφές ζωής μπορούν να επιβιώνουν χωρίς ηλιακή ενέργεια εξαιτίας της ικανότητάς τους να χρησιμοποιούν υδρόθειο και μεθάνιο για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.