Διαχωρισμός καραβίδων και ψαριών
Σε συνεργασία με το θαλάσσιο Εργαστήριο του Aberdeen της Σκωτίας. Ταινία εκπαιδευτικού περιεχομένου που δείχνει τους τρόπους και τα αποτελέσματα της προσαρμογής διαχωριστικών εξαρτημάτων στους σάκκους της μηχανότρατας.