University of Exeter
Το Πανεπιστήμιο του Exeter είναι ένα απο τα πιο ελκυστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο στο οποίο μερικοί απο αυτούς που φοιτούν εδώ μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί σου