C and the box - Prince, Frank A. (Pfeiffer & Company, 1993)
Βασισμένο στο βιβλίο "C and the box", το παρόν βίντεο θα εμπνεύσει και θα βοηθήσει τους στοχαστές να βρούν λύσεις δημιουργικές για παλιά προβλήματα