Fractals, an animated discussion - Peitgen, Heinz-Otto 1945- (Spektrum Videothek, 1990)
Η κλασματική γεωμετρία είναι η πιο συναρπαστική ανακάλυψη των σύγχρονων μαθηματικών.Πρόκειται για την προϊστορία και τις προοπτικές της κλασματικής γεομετρίας.Το φίλμ περιλαμβάνει κινούμενα γραφικά στον υπολογιστή εξηγώντας σημαντικές έννοιες όπως το χάος και την μουσική που έχει συνθεθεί σύμφωνα με κλασματικές αρχές.