Cobra Verde - Herzog, Werner, 1942-; Herzog, Werner, 1942-; Kinski, Klaus; Ampaw, King; Basile, Salvo, 1940-; Berling, Peter, 1934-2017 (Herzog collection, 1987)
"Διαβόητος ληστής του 19ου αιώνα χαράζει πορεία από τη Βραζιλία στις δυτικές ακτές της Αφρικής προσπαθώντας να επωφεληθεί από το δουλεμπόριο και ηγείται βίαιης εξέγερσης, οδηγώντας μια φυλή θηλυκών πολεμιστών ενάντια στις στρατιές του ντόπιου βασιλιά". Περίληψη από τη θήκη.