Υπόγεια μυστήρια - Friedberg, Lionel; Friedberg, Lionel; Καστανάς, Κώστας; Nye, Barry (National Geographic Video, 1992)
Ένα ταξίδι στο πιο καινούριο σπήλαιο του κόσμου το Λετσουγκίλα στο Μεξικό και στο πέρασμα που ένωνε τα συστήματα σπηλαίων Μαμούθ Φλιντ Ριτζ που δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο σπηλαίων στον κόσμο