Τα μυστικά του Τιτανικού - Noxon, Nicholas; Noxon, Nicholas (National Geographic Video, 1986)
Παρουσιάζει τη συγκλονιστική καταγραφή της εξερεύνησης του Τιτανικου καθώς και την ενδιαφέρουσα ιστορία της ανακάλυψης του ναυαγίου.