Οι άγνωστοι χιμπατζήδες (National Geographic Video, 1995)
Παρουσιάζει εικόνες και συμπεριφορές των χιμπατζήδων της ζούγκλας. Εκφράζει την άμεση ανάγκη, να μάθουμε πιο πολλά για την ζωή τους στο φυσικό τους περιβάλλον και ίσως να διαπιστώσουμε ότι δεν απέτυχαν να γίνουν άνθρωποι, αλλά αντίθετα έγιναν με επιτυχία σύγχρονοι πίθηκοι