Ο γορίλλας - Jampell, Barbara; Jampell, Barbara (National Geographic Video, 1981)
Παρουσιάζει τον συναρπαστικό κόσμο του γορίλλα της κεντρικής Αφρικής που είναι ένα είδος όπου κάποτε αριθμούσε χιλιάδες και τώρα έχει περιοριστεί σε ελάχιστους και πολύτιμους.