Τα μυστήρια των ζώων της Αυστραλίας - Jampell, Barbara (National Geographic Video, 1983)
Αναφέρεται στα εξωτικά ζώα της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και Τασμανίας όπου εκεί υπάρχουν σπάνια και μοναδικά ήδη ζώων.