Γένεση ελλειπτικών καμπυλών σε κρυπτογραφικά συστήματα ζευγισμών : - Φωτιάδης, Γιώργος Θ. (2010)
Μελέτη ελλειπτικών καμπύλων που θεωρούνται κατάλληλες για εφαρμογή σε κρυπτογραφικά συστήματα ζευγισμών και ανάλυση κάποιων βασικών μεθόδων κατασκευής.