Holy motors - Carax, Leos; Lavant, Denis, 1961-; Scob, Édith; Mendes, Eva, 1974-; Minogue, Kylie (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2012)
Ένας μυστηριώδης άντρας υποδύεται διαρκώς διαφορετικούς ανθρώπους και γεύεται για λίγο τις ζωές τους, αντανακλώντας μερικές από τις πιο εξεζητημένες πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς.