Boy meets girl - Carax, Leos; Lavant, Denis, 1961-; Perrier, Mireille; Brooks, Carroll (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1984)
Ο Άλεξ είναι ένας νεαρός άντρας που παραμένει παιδί κι όμως την ίδια στιγμή νομίζει πως έχει μάθει τα πάντα για την αγάπη. Περιπλανώμενος σε ένα νυχτερινό Παρίσι που θαρρείς ότι κατοικείται από υπνοβάτες, ο ήρωας του Καράξ θα προσπαθήσει να ζήσει όπως σε ένα όνειρο και θα προσφέρει τον απόλυτο έρωτα σε μία υπέροχη Μιρέιγ Περιέ.