Οι Αβορίγινες της Αυστραλίας - Breeden, Stanley 1937; Breeden, Stanley 1937; Wright, Belinda; Καστανάς, Κώστας (National Geographic Video, 1988)
Αναφέρεται σε μια πανέμορφη και απόμακρη γωνιά της Βόρειας Αυστραλίας όπου εκεί ζούν οι ιθαγενείς Γκαγκούτζου. Περιγράφει τον πολιτισμό, την εκπληκτική άγρια ζωή που εμπνέει τις ιερές ζωγραφιές πάνω στους βράχους