Λιοντάρια της αφρικανικής νύχτας - Hughes, David 1938-; Hughes, Carol (National Geographic Video, 1987)
Περιγράφει την συμπεριφορά των λιονταριών καθώς στήνουν ενέδρες σε βουβάλια , αγριόχοιρους και ζέβρες