Το βασίλειο του αλιγάτορα - Noxon, Nicholas; Palling, John (National Geographic Video, 1986)
Περιγράφει την συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά του αλιγάτορα, στους βάλτους της Οκηφενόκης, στις πολιτείες Τζώρτζια και Φλώριντα.