Ο χαμένος στόλος του Γκουανταλκανάλ - Kenner, Robert (National Geographic Video, 1993)
Περιγράφει την ναυμαχία που άλλαξε την πορεία του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και ανακαλύπτει τον υγρό τάφο των βυθισμένων πλοίων.