Στη χώρα των ελεφάντων (National Geographic Video, 1994)
Αναφέρεται στην έρευνα δύο κινηματογραφιστών που αποθανατίζουν από κοντά το δράμα των μαγάλων κοπαδιών ελεφάντων, στην Αφρική στα βόρεια της Μποτσουάνα. Καταγράφουν σκήνές από την καθημερινή δράση των ελεφάντων.