Οι μεγάλες φάλαινες - Noxon, Nicholas (National Geographic Video, 1978)
Περιγράφει τις μελέτες των επιστημόνων για τις συνήθειες των όμορφων γιγάντων του ωκαιανού, τις φάλαινες. Θα δούμε την γέννηση μιας φάλαινας-φόνισσας, θα μάθουμε για τις φάλιανες-πιλότους και για τις καμπούρες φάλαινες.