Ιστορίες άγριας φύσης (NGHT, 2007)
"Από την καρδιά της Αφρικής, όπως την αιχμαλώτησε από ψηλά ο φακός του Ρόμπερτ Χάας, μέχρι τις μεγάπτερες φάλαινες της Αλάσκας και τις θαλάσσιες λεοπαρδάλεις της Ανταρκτικής, το περιπετειώδες ταξίδι στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη συνεχίζεται". - Περίληψη από τη θήκη.