Συναγερμός για την πολική αρκούδα - Lipscomb, James; Lipscomb, James (National Geographic Video, 1982)
Μας μεταφέρει στο Τσέπτσιλ της Μανιτόμπα στον Καναδά όπου οι κάτοικοι έχουν μάθει να ζουν με ένα μιναδικό πρόβλημα , την πολίτικη αρκούδα.