Φωτογραφία και περιπέτεια - Butterfield, Lori; Freeman, Robin (NGHT, 2007)
Αψηφούν τη βαρύτητα, αντιμετωπίζουν με γενναιότητα την κόλαση και αντέχουν στις πιο σκληρές συνθήκες που μπορεί να βάλει ανθρώπινος νους. Κι όλα αυτά για να αιχμαλωτίσουν την ανθρώπινη εμπιρεία μέσα σε μία φωτογραφία.