Τολμώντας στην Αλάσκα - Stouffer, Mark (National Geographic Video, 1992)
Αναφέρεται στην ζωή τεσσάρων οικογενειών που ζουν στην Αλάσκα. Περιγράφει τον τρόπο επιβίωσης τους σε θερμοκασίες -51, πως αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις, να κυνηγούν για να τραφούν, να ζεσταθούν και να αμυνθούν στις απειλητικές αρκούδες.