Οι αρκούδες - Thomas, Theodore (National Geographic Video)
Περιγραφή ενός ταξιδιού από το Μπρουκς Ρέντζ της Αλάσκας ως το Εθνικό Πάρκο Γελλοουστόουν του Γουαιόμινγκ με σκοπό να μας παρουσιάσει τη γοητεία, τη δύναμη και την εξυπνάδα αυτού του επιθετικού ζώου, την μεγάλη αρκούδα.