U2 - King, Philip, 1952-; King, Philip; O'Connor, Nuala; Chipperfield, Chips (Classic albums, 1990)
Ερευνά την παραγωγή και την απελευθέρωση του κλασικού λευκώματος του 1987, το δέντρο Joshua. Περιλαμβάνει τις προηγουμένως ανέκδοτες αποδόσεις, σπάνιοι εγχώριοι κινηματογράφοι, αρχειακό μήκος σε πόδηα των συνόδων, των φωτογραφιών, των εγγράφων, και των συνεντεύξεων με τα μέλη της μπάντας