The making of Graceland - Simon, Paul, 1941- (Classic albums, 1997)
Η συγκλονιστική ιστορία του Graceland παρουσιάζεται εδώ με τα λόγια του ίδιου του Πολ Σάιμον, μέσα από τις εκτελέσεις τραγουδιών του άλμπουμ επίσης από τον ίδιο