Το σοβιετικό τσίρκο - Birch, Miriam (National Geographic Video, 1988)
Περιγράφει την μαγεία του τσίρκου της Μόσχας, το οποίο γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σε γενιές , σε σύνορα και στους λαούς όλου του κόσμου.