The making of Metallica - Longfellow, Matthew; Longfellow, Matthew (Classic albums, 2001)
Τα παρασκήνια της δημιουργίας αποκαλύπτονται. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, πλάνα αρχείου, μοναδικές εκτελέσεις καθώς και σχόλια από τον παραγωγό Μπομπ Ροκ και τα μέλη του συγκροτήματος. Οι οικείοι ήχοι των πρωτότυπων κομματιών -αλλά και ντέμο που ακούγονται για πρώτη φορά- πλαισιώνουν την ιστορία μιας από τις μουσικές δημιουργίες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, ενός πραγματικά κλασικού άλμπουμ