Bob Marley and the Wailers - Marley, Bob; Marre, Jeremy (Classic albums, 1990)
Δείτε τους βασικούς συντελεστές του Catch a Fire να διηγούνται πώς δημιουργήθηκε αυτό το ιστορικό άλμπουμ, μαζί με μια μοναδική συνέντευξη και εκτέλεση του Μπάνι Γουέιλερ, σπάνιες συνεντεύξεις αρχείου του Μπομπ Μάρλεϊ και του Πίτερ Τος