Elton John - John, Elton (Classic albums, 2001)
Αυτή η ταινία λέει την εσωτερική ιστορία της παραγωγής αυτού του κλασικού λευκώματος. Όπως και τις συνεντεύξεις με Elton John ο ίδιος και τον songwriting συνεργάτη Bernie Taupin, υπάρχουν συνεισφορές από τους μουσικούς Davey Johnston και Nigel Olsson, μαζί με τα σχόλια από το Sir Tim Rice και Paul Gambaccini