The Jimi Hendrix experience - Hendrix, Jimi (Classic albums, 1997)
Μέρος της κλασικής σειράς λευκωμάτων. Το αρχειακό μήκος σε πόδια, οι σπάνιοι εγχώριοι κινηματογράφοι και οι ζωντανές αποδόσεις που βλέπουνε σπάνια λένε την ιστορία για το πώς ο Jimi Hendrix έκανε το κλασικό λεύκωμα βράχου, "Electric Ladyland."