Ιερουσαλήμ - Birch, Miriam (National Geographic Video)
Αναφέρεται στην πάλια πόλη της Ιερουσαλήμ και προσφέρει μια καλειδοσκοπική άποψη της πόλης και των ανθρώπων της που είναι σήμερα το αξιοθαύμαστο απότέλεσμα τριών χιλιάδων ετών ιστορίας , ελπίδας και πίστης.