Οι επιζήσαντες της Ακτής των Σκελετών - Bartlett, Des; Bartlett, Jen (National Geographic Video, 1993)
Αναφέρεται στις ακτές τις Αφρικής με τον Ατλαντικό κατα μήκος της θρυλικής Ακτής των Σκελετών, όπου εκεί έχει δημιουργηθεί ένα νεκροταφείο πλοίων. Περιγράφει την έρημο Ναμίμπ όπου εκεί η επιβίωση είναι δύσκολη για τα ζώα.