Time out - Brubeck, Dave (Columbia/Legacy, 1997)
Όπως έχει γράψει και ο Ντέιβιντ Μπρούμπεκ, "Το να κάνουμε μια επιτυχία μέσα από τους ασυνήθιστους πειραματισμούς του Time Out ήταν κάτι που κανένας από εμάς δεν είχε σκεφτεί το 1959, όταν ο Πολ Ντέσμοντ, ο Τζο Μορέλο, ο Γιουτζίν Πάιτ και εγώ μπήκαμε στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε". Αυτή είναι συνήθως και η ειρωνία των μουσικών κομματιών που γίνονται μεγάλες επιτυχίες και μπορούν να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις, τις πολιτιστικές διαφορές και την εμποροποίηση της μουσικής. Το Time Out είναι αναμφισβήτητα ένα αριστούργημα, το οποίο από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του κατάφερε να αγαπηθεί από μεγάλες μάζες κοινού, διατηρώντας ταυτόχρονα το "πνεύμα" του - σπάνιος συνδυασμός ενός πραγματικού έργου τέχνης