Το δάσος της βροχής - Hughes, David, -2009; Hughes, David, -2009; Hughes, David, -2009; Hughes, Carol (Wildlife filmmaker); Hughes, Carol (Wildlife filmmaker); Hughes, Carol (Wildlife filmmaker) (National Geographic Video, 1983)
Περιγράφει τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα όπου εκεί ζουν πάνω από τα μισά είδη των ζώων της γης.