Ταξίδι στους ρυθμούς του κόσμου (Συλλογή δίφωνο ;, 2007)
Δεκατέσσερα χρόνια δισκογραφικής παρουσίας κλείνει η Putumayo και διάλεξε να το γιορτάσει μαζί με το περιοδικό Δίφωνο. Σε συνεργασία με τον Dan Storper και τη δημιουργική του παρέα, διαλέξαμε δέκα χαρακτηριστικά τραγούδια από τις πρόσφατες και επερχόμενες κυκλοφορίες της δισκογραφικής εταιρείας, η οποία με τις μελωδικές, ακουστικές και ρυθμικές της συλλογές βοηθάει του απανταχού λάτρεις της world μουσικής να θυμηθούν ή να γνωρίσουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα απ'όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε δημιουργούς από τις πέντε ηπείρους, ξεχωριστή είναι και η ελληνική συμμετοχή. Ο Κώστας Μάντζιος τραγουδάει την Ελένη και το ελληνοαμερικανικό συγκρότημα Children of the Revolution διασκευάζει σε νοσταλγικό μπολέρο το Ραγίζει απόψε η καρδιά του Νίκου Παπάζογλου. Ένα απολαυστικό ταξίδι στις γειτονιές και στους ρυθμούς του κόσμου, που το Δίφωνο υποστηρίζει ενεργά σε κάθε τεύχος του!