Τα μυστήρια της ανθρωπότητας - Jampell, Barbara (National Geographic Video, 1988)
Αποκαλύπτει την καταγωγή της ανθρώπινης φυλής μέσα από τις εξευρενήσεις των επιστημόνων καθώς και νέα στοιχεία για την ανθρώπινη εξέλιξη.