Ζωντανοί θησαυροί της Ιαπωνίας (National Geographic Video, 1980)
Αναφέρεται στα έθιμα και την παράδοση του Ιαπωνικού πολιτισμού. Περιγράφει τα σπίτια και τα εργαστήρια των αξιοθαύμαστων ανθρώπων που, αθόρυβα κρατούν ζωντανές τις πιο πολύτιμες δημιουργικές παραδόσεις της Ιαπωνίας.