Αφρικανική άγρια ζωή - Hughes, David 1938-; Hughes, Carol (National Geographic Video, 1980)
Παρουσιάζει από κοντά τις πραγματικότητες της γέννησης, του θανάτου και της επιβίωσης σ'αυτή τη ζωντανή συνάντηση με το ζωικό βασίλειο. Καταγράφει την αληθινή συμπεριφορά των ζώων στην άγρια φύση της Αφρικής.