Τα χαμένα βασίλεια των Μάγια - Weber, Christine (National Geographic Video, 1993)
Περιγράφει τα μυστικά ενός αρχαίου πολιτισμού, των Μάγια.Μέσα από την εξερεύνηση των αρχαιολόγων μπορούμε να μάθουμε για τους ναούς τους, τα χειροτεχνήματα, στοιχεία από την ζωή αυτού του αρχαίου λαού, καθώς επίσης μπορούμε να ακούσουμε την ιστορία της πτώσης ενός βασιλείου και τις τελευταίες απεγνωσμένες ώρες του σ'έναν άγριο πόλεμο.