Η άγρια ζωή της Ανταρκτικής - Burns, Steve (National Geographic Video, 1990)
Αναφέρει την ιστορία μιας οικογένειας που ταξίδεψε ως στην Ανταρκτική.Περιγράφει τις γαλάζιες θάλασσες και τα μεγαλοπρεπή παγόβουνα με μια μεγάλη ποικιλία άργιων ζώων, όπως θαλάσσιους ελέφαντες, πιγκουίνους, φάλαινες.