Σώστε τον πάντα - Birch, Miriam; Birch, Miriam (National Geographic Video, 1983)
Αναφέρεται στις γεμάτες οροσειρές μπαμπού της κεντρικής Κίνας όπου εκεί ζει ο Πάντα, ένα είδος προς εξαφάνιση.Παρουσιάζει μια προσπάθεια των επιστημόνων, να μάθουν πιο πολλά για τον Πάντα με τελικό στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες της επιβίωσης του.