Ζέμπρα (National Geographic Video, 1992)
Ένα ταξίδι στις πεδιάδες της Αφρικής, εξερευνώντας την ζωή των άγριων ριγωτών ζώων.Παρουσιάζει την μεγάλη μετανάστευση της Ζέμπρας στη Μποτσουάλη καθώς και τον τρόπο επιβίωση τους.