Arctic & Antarctic - Sheen, Martin; Beazley, Alexander; Thomson, Richard (Eyewitness video series, 1996)
Παρουσιάζει την οικολογία και την ζωική ζωή στις πολικές περιοχές, Αρτική και Ανταρκτική καθώς και τη ζωή κα τους θρύλους αυτών των περιοχών