Μελέτη, σχεδίαση, αξιολόγηση συστήματος υποστήριξης εργασιών του τμήματος μεταγωγής του ΟΤΕ - Στειακάκης, Νικηφόρος (2009)
Η εργασία αυτή πραγματεύεται τη βελτίωση και υποστήριξη των διαδικασιών ενός τμήματος του ΟΤΕ και παράλληλα την ανάγκη για εξομάλυνση της ροής εργασίας του τμήματος και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, καθώς αυτές είχαν διαταραχθεί έντονα μετά από μία σειρά αλλαγών. Είναι μια πρωτοβουλία ομάδας εργαζομένων του ΟΤΕ στα πλαίσια αυτο-οργάνωσης, ώστε να αναληφθεί κοινή δράση για βελτίωση. Κάνοντας χρήση δοκιμασμένων μεθοδολογιών όπως μεθοδολογία μαλακών συστημάτων, σχεδίαση γενικού πλαισίου, σχεδίαση της εμπειρίας του χρήστη, επέφερε κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στη διαδικασία και σχεδίασε ένα πληροφοριακό σύστημα για την υποστήριξή της, το ICON (Information Communication Network). Επίσης παρήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα για τις προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει το τμήμα αλλά και αντίστοιχα τμήματα του οργανισμού και υποδεικνύει κατευθύνσεις και δράσεις για την αντιμετώπισή τους.