Γυναικεία υπογονιμότητα και εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας : - Μιχαηλίδου, Δέσποινα Α. (2014)
Μια μελέτη για την γυναικεία υπογονιμότητα μέσα από συστημική προσέγγιση του προβλήματος και προτεινόμενοι τρόποι επίλυσης.